Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Bryn & Vipper

Sorter efter
5745000386291

Brow Styling Gel - Transparent

Sanzi Beauty Brow Styling Gel - Transparent er en super lækker bryngel, der tilfører fylde og et smukt 'løft' til dine bryn. Denne skønne formel er transparent, hvilket betyder, at den kan anvendes af alle. Sanzi Beauty Brow Styling Gel - Transparent består af en lille filigran-børste, som fanger og redder alle de små hår på plads, samt former brynene til perfektion, uden at ødelægge eller tvære den allerede lagte makeup ud. Brug denne bryngel alene eller sammen med din favorit brynfarve. Tip: Prøv dette skønne produkt sammen med Eyebrow Enhancing Serum 5 ml for mere fyldige og stærke bryn!
90 DKK 180 DKK
5745000386307

Brow Styling Gel - Brown

Sanzi Beauty Brow Styling Gel - Brown er en super lækker bryngel, der tilfører fylde og et smukt 'løft' til dine bryn. Denne skønne formel giver en smuk, brun farve, som enten kan bruges alene eller sammen med din favorit brynfarve. Sanzi Beauty Brow Styling Gel - Brown består af en lille filigran-børste, som fanger og redder alle de små hår på plads, samt former brynene til perfektion, uden at ødelægge eller tvære den allerede lagte makeup ud. Tip: Prøv dette skønne produkt sammen med Eyebrow Enhancing Serum 5 ml for mere fyldige og stærke bryn!
90 DKK 180 DKK
5700002183507

Oil-free Makeup Remover

Sanzi Beauty Oil-Free Makeup Remover er en yderst effektiv makeupfjerner. Den er helt uden olie, hvilket gør den velegnet at bruge i forbindelse med vippe- og brynserum. Den er med panthenol, som virker beroligende, og derudover er den rig på vitaminer og antioxidanter, som beriger og beskytter din hud. Sanzi Beauty Oil-Free Makeup Remover fjerner makeup på en nem og skånsom måde, og er velegnet til alle hudtyper.
65 DKK 130 DKK
5700002061621

Eyebrow Enchaning serum

Sanzi Beauty Eyebrow Enhancing Serum er et serum, som er til dig, der ønsker at få fyldige og stærke bryn. Serummet er med en special udviklet formel, som er med aktive og komplekse ingredienser, som giver det bedst mulige produkt, og derved det bedst mulige resultat. Det er rigt på antioxidanter og peptider, og så er der tilsat nærende olie. Serummet påføres på brynene én eller to gange dagligt, og derved vil det stimulere hårsækkenes vækst, og du vil efter 8-16 uger se resultater - et resultat der viser sig ved fyldigere og stærkere bryn.
245 DKK 490 DKK
5745000386338

Eyelash Renewing Serum

Vores Eyelash Growth Serum er en af vores absolutte bestsellers – derfor har vi nu udviklet dens lillesøster, Eyelash Renewing Serum, som kan bruges af alle. Vi har dog haft særlig fokus på jer, der er gravide eller har ekstra sensitive øjne i sammensætningen af ingredienser. Eyelash Renewing Serum er en mildere udgave af vores Eyelash Growth Serum med et bredt spekter af peptider, der både styrker og forlænger vipperne. Men denne skal dog bruges både morgen og aften for den fulde effekt, som oftest vil indtræde mellem 12 og 16 uger.
245 DKK 490 DKK
5700002061638

Eye zone conditioner

Eye Zone Conditioner Serum er en balsam til vipper og bryn. Den henvender sig til dig, der ønsker sunde og velplejede øjenvipper og øjenbryn på en naturlig og effektiv måde. Vores bryn- og vippepleje er fri for parabener, olie, kunstig parfume og hormoner. Desuden er produktet 100% vegansk. Vores Eye Zone Conditioner Serum er oplagt til dig, der har fået lavet et permanent vippebuk eller lash extensions, da den går ind og styrker dine vipper uden brug af olie.
130 DKK 260 DKK
3770013262159

Optibrow

Denne brynserum er dermatologisk testet og er sammensat af naturlige ingredienser. Serummen forbedre udseendet på brynene, gør dem sunde at se på, samt stimulerer væksten. Resultatet ses efter 28 dages brug. Denne serum er fri for parabener, prostaglandin og hormonsforstyrrende stoffer. Dette gør den til den perfekte serum, for den sensitive og gravide. NB: da produktet er uden prostaglandin, vil effekten af serummet være en smule mindre end f.eks. Tolures HairPlus vippe og bryn serum, da prostaglandin er den ingrediens i serummer der giver den ekstra effekt.
295 DKK