Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

GHD

Sorter efter
Vis per side
5060777126377

GHD gold

Tilbud ghd gold advanced styler, der leveres med ghd all-round paddle brush og varmebestandig taske til en værdi af 389 kr.(Etui værdi 150 DKK & Paddle brush værdi 239 DKK) Super tilbud
1.996 DKK
5060829514985

GHD - Bundle Bag

*Limited Edition består af ghd Bodyguard varmebeskyttende spray, samt 2 smukke hår-smykker.
199 DKK
5060478659952

Ghd Narrow Dressing Brush

ghd Narrow Dressing Brush er den perfekte børste til detaljeret frisering og toupering. Denne smalle børste er oplagt at bruge til at udforme mindre detaljer, og til at skabe en perfekt finish på din styling. Der er lavet med naturhår, der, sammen med en blød og skridsikker finish på håndtaget, sikrer dig god stylingkontrol. Med ghd Narrow Dressing Brush har du det ideelle værktøj til at skabe maksimal volumen og fylde til din frisure. Endelig har børstens håndtag en spids afslutning, der også gør den velegnet at anvende som spidskam, så du uden problemer kan lave skarpe skilninger og inddelinger i dit hår. Alt i alt er ghd Narrow Dressing Brush en utrolig alsidig og effektiv børste, som er et absolut musthave i din børstesamling.
209 DKK
5060356733347

Ghd Air™ Hair Dryer

ghd Air Classic Hair Dryer er en enestående føntørrer i et smart og stilet design. Den har en kraftfuld AC motor på 2100 W, som leverer en kraftig luftstrøm for at give dig en kort tørretid. Denne føntørrer kan indstilles i 2 niveauer for både temperatur og blæsestyrke, som sammen med det medfølgende styling-mundstykke giver dig mulighed for at optimere føntørringen i forhold til netop dit hårs behov. Den har desuden en cool-shot funktion til at fiksere din styling med. ghd Air Classic Hair Dryer er skabt med en avanceret ION-teknologi, der minimerer kruset og flyvsk hår, ligesom den også sikrer holdbare resultater og tilmed efterlader håret blødt og glansfuldt. Det ergonomiske design gør, at den ligger godt i hånden, og samtidig sikrer fuld kontrol og let betjening uanset om du er højre- eller venstrehåndet. Med en 3 meter lang ledning kan du altid nå en stikkontakt og have god bevægelsesfrihed, der bidrager til en behagelig stylingoplevelse. Føntørreren er tilmed udviklet med et patenteret og aftageligt luftfilter for hurtig og nem vedligeholdelse.
1.129 DKK