Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Loreal

Sorter efter
Vis per side
3474637135744

Symbiose Micro-peeling Cellulaire 200ml 200

Micro-Peeling Cellulaire er en mikroeksfolierende cellulærbehandling til sensitiv hovedbund med tendens til skæl. - Eliminerer alle synlige skæl* - Hovedbunden renses og kan ånde uden afdækning* - Fjerner olie og ophobning af flager - Hovedbunden løftes og håret føles revitaliseret efter 14 dages brug**
325 DKK
30157729

Bouncy Tender 150 Ml

L'Oréal Tecni. Art Bouncy Tender er et helt fantastisk 2-i-1 produkt, som er udviklet specielt til dig med et bølget eller krøllet hår. Dette produktet indeholder nemlig både krøllecreme og gelé, som er alt hvad håret har brug for, for at få bevægelserne i håret til at fremstå på smukkeste vis. Cremen i midten hjælper med at eliminerer krus og giver hvert enkelt hårstrå en mere glat overflade, samtidig med at geléen giver et mere glansfuldt look med en masse bevægelse. L'Oréal Tecni. Art Bouncy Tender er det perfekte valg til dig, som ønsker smukke, definererede og krus-fri krøller.
195 DKK
30163362

Metal Dx Mask 250

L'Oréal Pro Serie Expert Metal DX Masque er en antidepotbeskyttelsesmaske, der med hjælp fra glicoamine og lonene, beskytter hårfiberen mod ophobningen af metalpartikler, såsom kobber. Denne hårkur er derfor specielt velegnet til benyttelse efter enhver hårfarvning, balayage eller afblegning. Niveauet af metal i håret varierer afhængigt af hårets porøsitet og af vandkvaliteten, hvor du bor. Indholdet af metal i hårfiberen kan give risiko for brud, hvilket er med til at påvirke farveresultatet negativt. Denne cremede maske forhindrer metalpartikler i at komme tilbage, og sørger for at håret ser sundt ud, samtidig med at den genopretter hårets naturlige glans og blødhed.
280 DKK
30160002

Fix Design 200 Ml

L'Oreal Tecni. Art Fix Design er en non-aersol pumpespray, der kan bruges til at fiksere enhver frisure. Denne vådlaksspray kan anvendes i både kort og længere hår, hvor den giver tekstur, volumen og struktur med et langvarigt hold, som sikrer, at frisuren holder hele dagen - helt uden at efterlade flager i håret. Denne fantastiske spray gør det muligt at rette på håret, inden lakken tørrer, hvilket gør det super nemt for dig at style det lige som ønsket. Desuden tilfører den håret en smuk, naturlig glans. Derudover indeholder sprayen et UV-filter, som beskytter håret mod solen skadelige stråler samt udtørring. L'Oréal Tecni. Art Fix Design kan bruges til alle hårtyper, og er den perfekte afslutning på enhver opsætning. Skab et defineret og glansfuldt look med L'Oréal Pro Tecni. Art Fix Design.
195 DKK
30157743

Morning After Dust 200 Ml

L'OREAL tecni art Morning After Dust er en tørshampoo, som frisker stylingen op, forlænger frisurens hold, absorberer overskydende fedt og giver håret tekstur. Anvendelse: Ryst grundigt inden brug, og spray på tæt ved hårrødderne.
195 DKK
30161047

Trans Lotion 150 Ml

L'oreal Tecni.art Transformer Lotion er en teksturgivende lotion med medium hold, der giver masser af tekstur, volume og definition. Transformer er et unikt produkt, der skifter fra flydende til fast, når det kommer i håret. På L'oreals skala fra 1-6 ligger Transformer på holdfaktor 3.
185 DKK