Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Pestle & Mortar - Clarify 200 ML.

Producent: Pestle & Mortar
SKU: 855238006467
Clarify er en BHA opløsning salicyltoner balanceret med frugtekstrakter, Niacinamid og havrekerneekstrakt. Reducerer acne og fjerner tilstopning af porer uden at stribe hudbarrieren for fugt. Clarify arbejder i dybden og tilskynder til fornyelse af hudceller for en fastere og mere strålende teint.
255 DKK
179 DKK
Tilgængelighed: På lager
+ -
Denne potente salicylopløsning indeholder støttende ingredienser, der nærer huden og hindre irritation. Mangofrugtekstrakt forbedrer hydrering og forbedrer hudtonen. Niacinamid komplimenterer den dybe eksfolierende virkning af salicylsyre ved at booste hudens naturlige fugtighed, mens lipidrigt havrekerneekstrakt beroliger huden og genopbygger gode olier. Ved 2 % salicylsyre er Clarify potent nok til at eksfoliere i dybden, men skånsom nok til at undgå skader på hudbarrieren. Den renser effektivt tilstoppede porer og fjerner overskydende talg for at afsløre en klarere, glattere og mere strålende hud uden at forårsage irritation.
Anvendelse:
Bruges aften på afrenset tør hud. Undgå øjenområdet. Start med 1-2 gange om ugen og øges efter behov. Kan bruges dag og aften.
Kunder der har købt denne vare købte også
856149007642

Pestle & Mortar - Recover Eye Cream 15ml.

Recover fra Pestle & Mortar. Recover er et premium øjenplejeprodukt fyldt med multi-tasking hudguf.
203 DKK 290 DKK
855238006061

Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum 30ml.

Pure Hyaluronic Serum er målrettet fine linjer, træt hud og tørhed og tilfører huden sund glød og fornyet udstråling.
228 DKK 325 DKK