Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Pestle & Mortar - Glow Drops 30ml.

Producent: Pestle & Mortar
SKU: 855238006689
Vågn op til en fantastisk glød. Pestle & Mortars Glow Drops er vejen frem til en lækker glød.
290 DKK
189 DKK
Tilgængelighed: På lager
+ -

Velegnet til både ansigt og krop, nem at bruge ved blot at tilføre de ønsket antal dråber til din fugtighedscreme. Du opnår en sund, naturlig og smuk teint uden ubehagelig lugt. Glow Drop er et produkt som giver dig en glød og får dig til at se friskere ud uden at efterlade en ubehagelig duft eller striber/streger. Produktet er beriget med hyaluronsyre, der fugter, plumper og giver huden en ensartet glød. Fri for alkohol og duft leverer produktet en naturlig solkysset glød uden at irritere og udtørre huden. Produktet er ubesværet at arbejde med og arbejder glimrende sammen med dine almindelige hudplejeprodukter. Du kan på bedste vis opbygge farven som du ønsker. De fleste mennesker elsker at bruge makeup for at forbedre deres naturlige udseende. Men komplicerede makeup-rutiner, der tager meget tid og flere produkter, virker simpelthen ikke for travle livsstile. Hvis dit mål er et naturligt makeup-look, der ser godt ud, føles godt - og ikke tager halvdelen af morgenen at skabe, er Glow Drops noget for dig.

Anvendelse:
Aften: Mix 1-8 dråber sammen fugtighedscreme og fordel jævnt i ansigtet på afrenset hud. Vask hænderne grundigt efter brug. 1-2 dråber = natural radiance 2-4 dråber = sun-kissed glow 4-8 dråber = golden glow.

Kunder der har købt denne vare købte også
855238006061

Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum 30ml.

Pure Hyaluronic Serum er målrettet fine linjer, træt hud og tørhed og tilfører huden sund glød og fornyet udstråling.
211 DKK 325 DKK
855238006467

Pestle & Mortar - Clarify 200 ML.

Clarify er en BHA opløsning salicyltoner balanceret med frugtekstrakter, Niacinamid og havrekerneekstrakt. Reducerer acne og fjerner tilstopning af porer uden at stribe hudbarrieren for fugt. Clarify arbejder i dybden og tilskynder til fornyelse af hudceller for en fastere og mere strålende teint.
166 DKK 255 DKK
5745000386307

Brow Styling Gel - Brown

Sanzi Beauty Brow Styling Gel - Brown er en super lækker bryngel, der tilfører fylde og et smukt 'løft' til dine bryn. Denne skønne formel giver en smuk, brun farve, som enten kan bruges alene eller sammen med din favorit brynfarve. Sanzi Beauty Brow Styling Gel - Brown består af en lille filigran-børste, som fanger og redder alle de små hår på plads, samt former brynene til perfektion, uden at ødelægge eller tvære den allerede lagte makeup ud. Tip: Prøv dette skønne produkt sammen med Eyebrow Enhancing Serum 5 ml for mere fyldige og stærke bryn!
99 DKK 180 DKK
856149007642

Pestle & Mortar - Recover Eye Cream 15ml.

Recover fra Pestle & Mortar. Recover er et premium øjenplejeprodukt fyldt med multi-tasking hudguf.
189 DKK 290 DKK