Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum 30ml.

Producent: Pestle & Mortar
SKU: 855238006061
Pure Hyaluronic Serum er målrettet fine linjer, træt hud og tørhed og tilfører huden sund glød og fornyet udstråling.
325 DKK
211 DKK
Tilgængelighed: På lager
+ -

Huden absorberer den lette, duftfri formel i løbet af få sekunder og efterlades fløjlsblød uden at skinne. Den afgørende forandring består i, at det virker ... og virker i løbet af dage - ikke uger eller måneder! På bare tre dage er huden mere strålende, fine linjer reduceret og hudens elasticitet forbedret. En lille smule af produktet rækker langt, to dråber serum dag og nat er nok til at opnå synlige resultater og kan bruges under din sædvanlige dag- eller natcreme. Serummet er tilsat vitamin E og kan anvendes på alle hudtyper, det efterlader ingen klæbrig eller fedtet hinde på huden og er alkohol- og duftfrit. Den lette formelkan også bruges som fløjlsagtig glat makeup-primer, der får din makeup til at holde hele dagen uden at kage eller sætte sig i linjer og rynker. Pestle & Mortar serum fugter og beroliger selv den mest sarte hud, mens fine linjer udglattes og ungdommelig fasthed genskabes. Målrettet de fine linjer, det lette koncentrat arbejder målrettet mod fine linjer, træt hud samt udtørring og genopretter en sund glød, fylde og udstråling. Letvægtsformel, Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum er en parfumefri letvægtsformel, som absorberes på få sekunder og efterlader huden fløjlsblød.

Anvendelse: 2-4 dråber Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum fordeles i ansigtet inden andre cremer anvendes. Anvendes morgen og aften for en ungdommelig og strålende hud.

Kunder der har købt denne vare købte også
855717008272

Pestle & Mortar - Vitamin C 2 Phase serum 40 ml.

Tilføj C-vitamin til din hudpleje og du vil opleve, at det kan gøre meget mere for dig - end at give glød til huden.
371 DKK 570 DKK
855238006467

Pestle & Mortar - Clarify 200 ML.

Clarify er en BHA opløsning salicyltoner balanceret med frugtekstrakter, Niacinamid og havrekerneekstrakt. Reducerer acne og fjerner tilstopning af porer uden at stribe hudbarrieren for fugt. Clarify arbejder i dybden og tilskynder til fornyelse af hudceller for en fastere og mere strålende teint.
166 DKK 255 DKK
855238006689

Pestle & Mortar - Glow Drops 30ml.

Vågn op til en fantastisk glød. Pestle & Mortars Glow Drops er vejen frem til en lækker glød.
189 DKK 290 DKK
855238006153

Pestle & Mortar Essentials Face Cream 100ml.

HVAD ER DET? En ren, klinisk og effektiv ansigtscreme formuleret med avocado, grøn te og hybenfrugtolie, velegnet til hele familien. HVAD GØR DET? Fugter, heler og beroliger huden og behandler effektivt følsomme hudklager som tør hud, kløende hud og eksem-udsat hud. HVORFOR ER DET ANDERLEDES? Denne superbløde, 99% naturlige formulering er fri for mineralolie og duftfri. Dermatologisk testet, jordemodergodkendt og børnelæge godkendt, Essentials Face Cream fugter, nærer, heler og beskytter følsom hud i ansigtet og er velegnet til alle aldre.
98 DKK 150 DKK