Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum 30ml.

Producent: Pestle & Mortar
SKU: 855238006061
Pure Hyaluronic Serum er målrettet fine linjer, træt hud og tørhed og tilfører huden sund glød og fornyet udstråling.
325 DKK
195 DKK
Tilgængelighed: På lager
+ -

Huden absorberer den lette, duftfri formel i løbet af få sekunder og efterlades fløjlsblød uden at skinne. Den afgørende forandring består i, at det virker ... og virker i løbet af dage - ikke uger eller måneder! På bare tre dage er huden mere strålende, fine linjer reduceret og hudens elasticitet forbedret. En lille smule af produktet rækker langt, to dråber serum dag og nat er nok til at opnå synlige resultater og kan bruges under din sædvanlige dag- eller natcreme. Serummet er tilsat vitamin E og kan anvendes på alle hudtyper, det efterlader ingen klæbrig eller fedtet hinde på huden og er alkohol- og duftfrit. Den lette formelkan også bruges som fløjlsagtig glat makeup-primer, der får din makeup til at holde hele dagen uden at kage eller sætte sig i linjer og rynker. Pestle & Mortar serum fugter og beroliger selv den mest sarte hud, mens fine linjer udglattes og ungdommelig fasthed genskabes. Målrettet de fine linjer, det lette koncentrat arbejder målrettet mod fine linjer, træt hud samt udtørring og genopretter en sund glød, fylde og udstråling. Letvægtsformel, Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum er en parfumefri letvægtsformel, som absorberes på få sekunder og efterlader huden fløjlsblød.

Anvendelse: 2-4 dråber Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum fordeles i ansigtet inden andre cremer anvendes. Anvendes morgen og aften for en ungdommelig og strålende hud.

Kunder der har købt denne vare købte også
855717008272

Pestle & Mortar - Vitamin C 2 Phase serum 40 ml.

Tilføj C-vitamin til din hudpleje og du vil opleve, at det kan gøre meget mere for dig - end at give glød til huden.
342 DKK 570 DKK
855238006009

Pestle & Mortar Hydrate Moisturiser 50ml

Hydrate Lightweight Moisturiser er en fugtighedscreme med et højt indhold af tripeptider, som blødgør, reparerer og strammer huden op, mens de fugter huden dybt under epidermis. Den vægtløse, ikke-fedtede fugtighedscreme har tri- og tetrapeptidteknologi, der hjælper med at stimulere kollagenproduktionen, genoprette hudens fasthed og elasticitet samtidig med at fine linjer reduceres.
216 DKK 360 DKK
855238006689

Pestle & Mortar - Glow Drops 30ml.

Vågn op til en fantastisk glød. Pestle & Mortars Glow Drops er vejen frem til en lækker glød.
174 DKK 290 DKK
856149007642

Pestle & Mortar - Recover Eye Cream 15ml.

Recover fra Pestle & Mortar. Recover er et premium øjenplejeprodukt fyldt med multi-tasking hudguf.
174 DKK 290 DKK