Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Beklager - dette produkt er udgået

Pestle & Mortar - Vitamin C 2 Phase serum 40 ml.

Producent: Pestle & Mortar
SKU: 855717008272
Tilføj C-vitamin til din hudpleje og du vil opleve, at det kan gøre meget mere for dig - end at give glød til huden.
570 DKK
285 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
+ -

Pestle & Mortar har brugt mere end 2 år på at udvikle Vitamin C 2-fase Serum. Vanskelig at formulere, da C-vitamin kan være ustabil, klæbrig og ineffektiv, hvis ikke alle faktorer er på linje og spiller sammen til perfektion. Det er lige fra emballage til koncentration såvel som struktur. Vitamin C 2-fase Serum 16% kombineres med et væld næringsrige naturlige ekstrakter, der leverer et perfekt fløjlsagtigt serum, der får huden til at stråle. Her kombineres hele 3 typer af aktive former af C-vitamin. Den innovative pumpeteknologi blander C-vitamin vandfase med en super let oliefase for at producere en perfekt dosis af serum. C-vitamin er helt afgørende for produktionen af kollagen, men vores kroppe kan ikke producere det. Kollagen er den vigtigste strukturelle komponent i huden. Med alderen bremses produktionen af kollagen i kroppen, hvilket får vores hud til at miste struktur og bliver mindre smidig. Tilføjelse af C-vitamin til din hudplejerutine hjælper og reparerer hudens evne til at producere kollagen, hvilket resulterer i en hud, der er mere smidig, glattere og tonet.

Anvendelse:
Et enkelt pump af Vitamin C 2-phase Serum fordeles på den rengjort hud om morgen. inden andre cremer påføres. Påfør i ansigtet og hals/decolté. Undgå øjenområdet.

Kunder der har købt denne vare købte også
856149007642

Pestle & Mortar - Recover Eye Cream 15ml.

Recover fra Pestle & Mortar. Recover er et premium øjenplejeprodukt fyldt med multi-tasking hudguf.
145 DKK 290 DKK
855238006689

Pestle & Mortar - Glow Drops 30ml.

Vågn op til en fantastisk glød. Pestle & Mortars Glow Drops er vejen frem til en lækker glød.
145 DKK 290 DKK
856149007000

Pestle & Mortar - The Daily Routine

The Daily Routine er en samling af vores absolut bestsellere. Her får du rens, mist, fugt og dagcreme i én og samme gaveæske. Æsken indeholder et spektrum af ingredienser, der styrker hudbarrieren, beroliger huden, fugter og beskytter mod miljøbelastninger. Perfekt kombi – din hud vil elsker dig for. Vores absolutte bestseller Pure Hyaluronic Seum er natuligvis inkluderet.
213 DKK 425 DKK
855238006344

Pestle & Mortar - Renew 100ml.

Dobbelt rensning af huden er en kunst indenfor hudpleje. Renew er 2. trin i en god renserutine. Erase Cleansing Balm & Renew Cleansing Gel er med at omdanne dobbeltrens til en førsteklasses problemfri rutine.
163 DKK 325 DKK