Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Sanzi Beauty

Er du vild med det naturlige, det gode og det effektive? Så bør du tage et ekstra godt kig på det danske brand Sanzi Beauty. Her får du nemlig produkter, der - foruden at være 100 procent veganske og frie for parfume - virker i hverdagen. De aktive ingredienser i både Eyelash Growth Serum, Eyebrow Enhancing Serum og Eye Zone Conditioner Serum giver dig skønhedsprodukter med effektive resultater.

Sanzi Beauty er til dine øjenvipper og -bryn

Sanzi Beauty er et dansk mærke, der så dagens lys i 2016. Dengang var det brandets mission at skabe en eyelash growth serum, der virkede. Det var nemlig ikke givet med mange af de andre produkter på markedet i den tid. Derfor kom Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum på banen, som efter flere års udvikling kunne sikre kunderne længere, fyldigere og stærkere øjenvipper.

Sanzi Beauty er derfor effektive produkter til dig, dine vipper, dine bryn og din skønhed. De forskellige skønhedsprodukter indeholder nemlig alle ingredienser, som går i dybden og giver markante resultater.

Og Sanzi Beautys mission stopper ikke her. Brandet fortsætter nemlig med at dygtiggøre sig indenfor hvert eneste produkt. Det betyder blandt andet, at hverken serummer, mascara, makeup-fjerner eller andre produkter kommer på markedet, før Sanzi Beauty er sikre på, at produktet virker efter hensigten. Det er din garanti for effektive resultater.

Sorter efter
Vis per side
5700002183507

Oil-free Makeup Remover

Sanzi Beauty Oil-Free Makeup Remover er en yderst effektiv makeupfjerner. Den er helt uden olie, hvilket gør den velegnet at bruge i forbindelse med vippe- og brynserum. Den er med panthenol, som virker beroligende, og derudover er den rig på vitaminer og antioxidanter, som beriger og beskytter din hud. Sanzi Beauty Oil-Free Makeup Remover fjerner makeup på en nem og skånsom måde, og er velegnet til alle hudtyper.
130 DKK
5700002061621

Eyebrow Enchaning serum

Sanzi Beauty Eyebrow Enhancing Serum er et serum, som er til dig, der ønsker at få fyldige og stærke bryn. Serummet er med en special udviklet formel, som er med aktive og komplekse ingredienser, som giver det bedst mulige produkt, og derved det bedst mulige resultat. Det er rigt på antioxidanter og peptider, og så er der tilsat nærende olie. Serummet påføres på brynene én eller to gange dagligt, og derved vil det stimulere hårsækkenes vækst, og du vil efter 8-16 uger se resultater - et resultat der viser sig ved fyldigere og stærkere bryn.
490 DKK
5745000386338

Eyelash Renewing Serum

Vores Eyelash Growth Serum er en af vores absolutte bestsellers – derfor har vi nu udviklet dens lillesøster, Eyelash Renewing Serum, som kan bruges af alle. Vi har dog haft særlig fokus på jer, der er gravide eller har ekstra sensitive øjne i sammensætningen af ingredienser. Eyelash Renewing Serum er en mildere udgave af vores Eyelash Growth Serum med et bredt spekter af peptider, der både styrker og forlænger vipperne. Men denne skal dog bruges både morgen og aften for den fulde effekt, som oftest vil indtræde mellem 12 og 16 uger.
490 DKK
5700002061638

Eye zone conditioner

Eye Zone Conditioner Serum er en balsam til vipper og bryn. Den henvender sig til dig, der ønsker sunde og velplejede øjenvipper og øjenbryn på en naturlig og effektiv måde. Vores bryn- og vippepleje er fri for parabener, olie, kunstig parfume og hormoner. Desuden er produktet 100% vegansk. Vores Eye Zone Conditioner Serum er oplagt til dig, der har fået lavet et permanent vippebuk eller lash extensions, da den går ind og styrker dine vipper uden brug af olie.
260 DKK