Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Tilbehør

Sorter efter
Vis per side
5715013000057

Kenny Brows - Precision brow Tweezers

Med Precision Brow Tweezers kan du målrettet fjerne uønskede hår og holde dine bryn perfekt formede. Dette specialiserede redskab med skrå vinklet spids lukker med nøjagtig den styrke, der er nødvendig for at sikre, at selv de mindste hårstrå nemt kan gribes, fastholdes og fjernes i én hurtig bevægelse – uden at knække håret eller skabe irritation. Det er samme design, som KENNY ANKER brynstylister anvender i vores saloner … men pincetten er så nem at bruge og kontrollere, at du ikke behøver være ekspert for at give dine bryn et professionelt look.
180 DKK
5021769810056

Technic - Miracle Makeup Remover S

Genanvendelig svamp der effektivt fjerner makeup kun ved brug af vand. Den fungere ligesom en vatrondel, og dens bløde fibre fjerner nemt makeup og snavs, så huden efterlades ren og frisk. Anvendelse Kom vand på svampen, og fordel den rundt i ansigtet, for at fjerne eventuel makeup og snavs. Vask den efterfølgende, så den kan bruges igen.
15 DKK 30 DKK
5060850670988

vita liberata luxury velvet tanning mitt

Vita Liberata Tanning Mitt er en handske til påføring af selvbruner. Påfør selvbruneren med en påføringshandske for en endnu flottere og mere jævn påføring, samt for at undgå farve i håndfladerne og omkring negle. Den bløde, dobbeltsidet handske runder ud i en blød spids, hvilket gør det nemmere at komme ind omkring alle kroge, mens den brune farve, gør at den holder sig pænere i længere tid. Tip: Handsken kan genbruges mange gange. Skyl den blot op i varmt vand efter brug, vrid den let og lad den tørre.
38 DKK 75 DKK