Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Sanzi Beauty

Er du vild med det naturlige, det gode og det effektive? Så bør du tage et ekstra godt kig på det danske brand Sanzi Beauty. Her får du nemlig produkter, der - foruden at være 100 procent veganske og frie for parfume - virker i hverdagen. De aktive ingredienser i både Eyelash Growth Serum, Eyebrow Enhancing Serum og Eye Zone Conditioner Serum giver dig skønhedsprodukter med effektive resultater.

Sanzi Beauty er til dine øjenvipper og -bryn

Sanzi Beauty er et dansk mærke, der så dagens lys i 2016. Dengang var det brandets mission at skabe en eyelash growth serum, der virkede. Det var nemlig ikke givet med mange af de andre produkter på markedet i den tid. Derfor kom Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum på banen, som efter flere års udvikling kunne sikre kunderne længere, fyldigere og stærkere øjenvipper.

Sanzi Beauty er derfor effektive produkter til dig, dine vipper, dine bryn og din skønhed. De forskellige skønhedsprodukter indeholder nemlig alle ingredienser, som går i dybden og giver markante resultater.

Og Sanzi Beautys mission stopper ikke her. Brandet fortsætter nemlig med at dygtiggøre sig indenfor hvert eneste produkt. Det betyder blandt andet, at hverken serummer, mascara, makeup-fjerner eller andre produkter kommer på markedet, før Sanzi Beauty er sikre på, at produktet virker efter hensigten. Det er din garanti for effektive resultater.

Sorter efter
Vis per side
5700002183576

Sanzi Beauty Hydrating Face Serum 30ml

Super fugtgivende serum til alle hudtyper Hydrating Face Serum er et fugtgivende serum til ansigtet, der trænger dybt ned i huden og sikrer en optimal fugtbalance dagen igennem. Her har vi skabt et serum, som passer helt perfekt til de fleste hudtyper. I vores fugtserum finder du bl.a. to forskellige slags hyaluronsyre, der binder væske til huden og sørger for en bedre fugtbalance samt en mere spændstig hud.
290 DKK
5745000386314

Sanzi Beauty Moisturizing Day Cream Spf30 50ml

NYHED - ?Beskyt huden mod solens stråler med Moisturizing Day Cream SPF30 Moisturizing Day Cream SPF30 er en nærende dagcreme, som beskytter mod solens UVA- og UVB-stråler. Uden du skal tage valget om du ønsker at vedligeholde din huds fugtbalance eller beskytte mod solens stråler. Denne dagcreme vil nære din hud i dybden, så du kan opretholde en blød og smidig hud, mens solfaktoren minimerer solens påvirkning af huden i dit ansigt. En af de vigtigste ting at benytte, hvis man ønsker at undgå tidlige aldringstegn, pigmentforandringer og solskader.
270 DKK
5745000386109

Sanzi Beauty Vitamin Day Cream 50ml

Fugtgivende dagcreme rig på vitaminer Vores nyeste dagcreme, Vitamin Day Cream er en super fugtgivende dagcreme med fokus på fugt, vitaminer og antioxidanter. Her sikrer du, at din hud får den næring og pleje, den har brug for dagen igennem. Vitamin Day Cream er rig på E-vitamin, der har en beskyttende effekt mod udefrakommende påvirkninger samt hyaluronsyre, squalane og sheasmør. Vitamin Day Cream er naturligvis 100% vegansk og uden tilsat parfume eller æteriske olier. Vitamin Day Cream er lavet i en krukke, så du let har adgang til at dosere den mængde du præcis har brug for.
240 DKK
5700002183590

Sanzi Beauty Nourishing Night Cream 50ml

Nourishing Night Cream er den første natcreme fra Sanzi Beauty, skabt til at give dig og din hud en dybdegående fugtbehandling natten igennem, så du kan vågne op med smuk og gennemfugtet hud. Vi har nøje udvalgt ingredienser, blandt andet squalane som tager udgangspunkt i kroppens eget fedtstof, men du finder også både Vitamin A og Vitamin C, der giver huden et boost til kollagendannelse samt hjælper mod fine linjer. Nourishing Night Cream er naturligvis 100% vegansk og fri for både tilsat parfume og æteriske olier. Sådan anvender du vores natcreme Vi anbefaler at bruge Nourishing Night Cream som det sidste skridt i din hudplejerutine om aftenen. Vil du se om vores fugtgivende natcreme passer til din hudtype, vil vi anbefale dig at kigge forbi vores hudtype-guide. Start med at rense dit ansigt med Soft Cleansing Foam, påfør herefter eventuelle serums. Vi anbefaler at kombinere Nourishing Night Cream med enten Anti-Aging Lifting Serum eller AHA Peeling. På den måde får du det bedste af den aktive hudpleje kombineret med en god fugtrutine. Herefter tager du en lille mængde af Nourishing Night Cream og varmer produktet op mellem dine fingre, før du påfører cremen ved blidt at massere det ind i ansigtet og halsområdet. Den ideelle mængde af produkt er den, hvor din hud føles mættet af produktet. På den måde opnår du den rette mængde fugt og næring.
260 DKK
5745000386291

Brow Styling Gel - Transparent

Sanzi Beauty Brow Styling Gel - Transparent er en super lækker bryngel, der tilfører fylde og et smukt 'løft' til dine bryn. Denne skønne formel er transparent, hvilket betyder, at den kan anvendes af alle. Sanzi Beauty Brow Styling Gel - Transparent består af en lille filigran-børste, som fanger og redder alle de små hår på plads, samt former brynene til perfektion, uden at ødelægge eller tvære den allerede lagte makeup ud. Brug denne bryngel alene eller sammen med din favorit brynfarve. Tip: Prøv dette skønne produkt sammen med Eyebrow Enhancing Serum 5 ml for mere fyldige og stærke bryn!
180 DKK
5745000386307

Brow Styling Gel - Brown

Sanzi Beauty Brow Styling Gel - Brown er en super lækker bryngel, der tilfører fylde og et smukt 'løft' til dine bryn. Denne skønne formel giver en smuk, brun farve, som enten kan bruges alene eller sammen med din favorit brynfarve. Sanzi Beauty Brow Styling Gel - Brown består af en lille filigran-børste, som fanger og redder alle de små hår på plads, samt former brynene til perfektion, uden at ødelægge eller tvære den allerede lagte makeup ud. Tip: Prøv dette skønne produkt sammen med Eyebrow Enhancing Serum 5 ml for mere fyldige og stærke bryn!
180 DKK